weblap-slider-1 weblap-slider-3
preload image preload image

VIP INFORMATIKA (a) Megbízható cég 2016

Örömmel értesítjük Ügyfeleinket, hogy cégünk ismételten kiérdemelte a Megbízható cég tanúsítványt!

További információért keresse fel a www.megbizhatoceg.com weboldalt!

VIP INFORMATIKA Kft. - Megbízható Cég

PC, ami a zsebedben is elfér

Egy igazi, zip-elt hardver és szoftver elegye a Modecom FreePC. Egyszerű, kompakt és oly sok minden benne van. A Windows 8.1 operációs rendszer mellé full verziós Microsoft Office 365 és 15GB tárhelyet kínáló OneDrive előfizetés jár még, így igazán értékes csomagot kapunk.
 
 

Tomboló csend avagy i7-4790k = 0dB Hangtalan izomPC

(esettanulmány nagy teljesítményű, hangtalan, 4k felbontást tudó PC-re)


Kezdjük az elején, mit is jelent a cím? Első olvasásra nem biztos, hogy beugrik a ”dB” mértékegység jelentése. „A decibel (dB) két mennyiség arányának logaritmikus mértéke, amit széles körben használnak az akusztika, a fizika és az elektronika területén.” Ebben az esetben nem más, mint a cikkben szereplő számítógép működése közben kibocsájtott hang erősségének megállapítására szolgáló mértékegység. A címben a Nulla dB szerepel, ergo a bekapcsoló gomb kattanását követően egyetlen szisszenést sem fogunk hallani.

Miért is érdekes ez?

Ha valaki jártas egy picit az informatikában az tudja, hogy a processzorok hőt termelnek, a nagyobb teljesítményű processzorok általában nagyobb hőt. Ennek megoldására többnyire a gyári hűtő helyére egy nagyobb, ill. komolyabb AKTÍV hűtőt szerelünk fel. Miért írtam végig nagybetűvel az aktív szót? A cikk lényege, hogy egy olyan nagy teljesítményű otthoni számítógépet mutat be, mely működés közben egyetlen árva zizzenést sem bocsájt ki magából, valamint tudja a 4k felbontást plusz videokártya nélkül.

Mire van ehhez szükség?

Megváltozott nyitva tartás

Kedves Látogatónk!

2015. április 13-tól megváltozik a nyitva tartásunk!

Hétköznap: 12:00 - 18:00

Szombat: 10:00 - 14:00

Vasárnap: ZÁRVA