Egy logó elkészítésénél több szempontot is figyelembe kell venni. Fontos, hogy mindenképp illeszkedjen a cég arculatához, egyedi és könnyen beazonosítható legyen, hiszen az első benyomás a legfontosabb. Ezáltal a logó megtervezésénél az első lépés egy alapos cég- és igényfelmérés. A folyamat során 2 db terv készül, vektoros formátumban, amiből a végén választhat. Az árajánlat során különbséget teszünk az egyszerű illetve a részletesebb grafikai tervezést igénylő logó között.

 

Névjegykártya:

Az árajánlat során különbséget teszünk egy- és kétoldalas, illetve egyszerűbb szöveges és komolyabb grafikai tervezést igénylő terv között. Amennyiben céglogót, fotót, grafikát szeretne megjeleníteni a névjegykártyán, kérjük ezeket juttassa el hozzánk.

 

Szórólap, brosúra:

Az elkészítés ára függ a mérettől, oldalszámtól és az adott feladat bonyolultságától. Előzetes igényfelmérés után pontosabb árajánlatot tudunk adni.

 

Katalógus:

Katalógusok, könyvek, magazinok megtervezésénél külön árat számolunk a borítóra és a belívekre. A borító árképzését befolyásolja a grafika összetettsége, a belívek árát pedig oldalanként számoljuk fel.

 

Étlap, itallap, koktéllap:

Ennél a feladatnál fontos, hogy ez a rövid, pár oldalas kiadvány tökéletesen tükrözze a hely portfólióját.

Az ár az elkészítendő termék oldalszámától függ.

 

Termék csomagolás:

Egy termék értékesítéséhez elengedhetetlen egy tökéletes csomagolás., aminek alapfeltétele a jól felismerhetőség és megkülönböztethetőség. Az árajánlat függ az elkészítendő termék méretétől és összetettségétől.

 

Mini arculat-tervezés:

Ez a csomag magában foglalja a cégéhez tökéletesen illeszkedő logó, névjegykártya és boríték megtervezését.

Ennél a feladatnál, a tökéletes arculat elkészítéséhez szükséges a cég előzetes megismerése.

A VIP INFORMATIKA Facebook oldala

A VIP INFORMATIKA YouTube csatornája

Ugrás a lap tetejére
JSN Epic 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework