Aki használja az internetet és esetleg vásárolt is már azon keresztül jól tudja mekkora lehetőség rejlik az online megjelenésben. Ma már elképzelhetetlen, hogy egy vállalkozás ne szerepeljen valamilyen online megjelenéssel a világhálón, legyen az saját honlap vagy akár egy Facebook oldal.

Ha szolgáltatásaink és/vagy termékeink a lakosság felé irányulnak erősen ajánlott a legnagyobb közösségi portálon való megjelenés is! Ilyen esetben egy jól megtervezett marketing stratégiával, valamint fizetett hirdetésekkel jóval hamarabb érhetjük el célunkat a közösségi oldalon mint egy privát oldallal. A közösségi oldalon nagyon jól skálázható a célközösség, pl.: nemre, korra, lakhelyre, stb..

Ha szolgáltatásaink és/vagy termékeink egy szűk kört céloznak meg akkor érdemesebb egy saját honlapot készíttetni és azt reklámozni pl. a Google keresőn keresztül. Ezt több irányból tehetjük meg:

Google Adwords szolgáltatással indítjuk el honlapunk reklámozását. Fizetünk a Google-nak hogy első helyen kiemelten hozza cégünket az adott kulcsszóra való keresés után. A mi tapasztalatunk az, hogy az ilyen kiemelt hirdetésekre nem szeretnek rákattintani.

Kereső optimalizált honlapot készíttettünk. Az egész optimalizálás alapja, hogy a honlapunkat kulcsszavakkal látjuk el, és ezen szavak felhasználásával írjuk meg a lap tartalmát. De ez csak a kezdet, ezen felül rengeteg technikai trükköt kell bevetni a minél jobb helyezés elérése érdekében.

Honlaptartalom esetében két típust különböztetünk meg:

  • Statikus:
    A statikus honlapoknál a tartalom nagyon ritkán változik, ez évi egy két alkalmat jelent. Pl: szálláshelyeknél árváltozás, stb.
  • Dinamikus:
    A dinamikus lapok ezzel ellentétben akár havonta, hetente, naponta vagy akár egy napon belül többször is változnak. Pl: hírportálok, blogok, stb.

Legyen szó bármilyen magán oldalról vagy Facebook lapról, mi bármelyikben szívesen segítünk! Kérje ajánlatunkat!

A VIP INFORMATIKA Facebook oldala

Megbízható Cég 2016 Tanúsítvány

A VIP INFORMATIKA YouTube csatornája

Ugrás a lap tetejére